Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Μαθήματα Γενικής Παιδείας (Θέματα-Λύσεις-Σχόλια)

http://www.ekpedefsi.gr/exetaseis/2013/panellinies/

http://www.ekpedefsi.gr/exetaseis/2013/panellinies/

Τα θέματα και οι λύσεις των σημερινών θεμάτων στα μαθηματικά γενικής, στη βιολογία και στην φυσική γενικής,  από το εμπειρότατο επιτελείο καθηγητών του φροντιστηρίου ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά που δίνουν πανελλαδικές!!!

20/5/2013

1 σχόλιο:

  1. Σχολιασμός θεμάτων από τις Επιστημονικές Επιτροπές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (Σ.Ε.Φ.Α) και της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Ο.Ε.Φ.Ε):

    Α) ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Τα θέματα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά μεγάλης δυσκολίας και εξέταζαν το μεγαλύτερο τμήμα της ύλης. Απαιτούσαν για την αριστεία ιδιαίτερη προετοιμασία. Το διαγώνισμα είναι μεγάλο σε έκταση με πολλές πράξεις. Τα θέματα έδιναν την δυνατότητα να ξεχωρίσουν οι άριστοι μαθητές.

    Β) ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Τα θέματα ήταν βατά και αναμενόμενα, μέτριας δυσκολίας. Οι καλά διαβασμένοι μαθητές δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

    Γ) ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Τα θέματα ήταν μέτριας δυσκολίας χωρίς προβλήματα για τους υποψήφιους, εκτός από το Δ4 οπού το αποτέλεσμα έπρεπε να βγαίνει ακέραιος.

    Δ) ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Σε γενικές γραμμές τα θέματα είναι σαφή και βατά. Οι μαθητές που είχαν προετοιμαστεί καλά δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή