Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

JOB FAIR ATHENS: ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ Α.Ε.Ι

Το Job Fair Athens, η μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία για την σύνδεση της αγοράς εργασίας με το πανεπιστήμιο, έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 3 & 4 Απριλίου, στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων, από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια συμμετείχαν πάνω από 60 εταιρείες και 2.000 φοιτητές και απόφοιτοι πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών. Διοργανώνεται από τους φοιτητικούς οργανισμούς EESTEC LC Athens (Electrical Engineering STudent European assoCiation) και ΙΕΕΕ NTUA S.B. (Institute of Electrical and Electronics Engineers), σε συνεργασία με πάνω από 100 φοιτητές από όλη την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι οι επισκέπτες να ενημερωθούν για την κατάσταση στην αγορά εργασίας και να βρουν θέσεις εργασίας ή πρακτικής στις συμμετέχουσες εταιρίες.

Φοιτητές ή απόφοιτοι των πολυτεχνικών, τεχνολογικών ή οικονομικών σχολών με εγγραφή στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης, μπορούν να ενημερωθούν και να ανεβάσουν το βιογραφικό τους, στο οποίο οι εταιρείες θα έχουν πρόσβαση για 7 μήνες.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο βιογραφικό, θα γίνουν ειδικά σεμινάρια με θέμα την σύνταξη βιογραφικού και αντιμετώπισης μιας συνέντευξης 3 βδομάδες πριν την εκδήλωση.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.job-fair.gr αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Εmail επικοινωνίας: info@job-fair.grΠηγή: www.oefe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου